Daarom Ska

Ska Kinderopvang Daarom Ska!Ska is een fijne plek voor kinderen én voor medewerkers! Onze cultuur is open en betrokken. Dat voel je als je bij ons binnenkomt, op onze locaties en op ons servicecentrum. En dat merk je in hoe we met elkaar omgaan.

We voelen ons met elkaar verbonden en we spreken elkaar hierop aan, want wij doen het samen! Al je creatieve ideeën zijn hier welkom, we vinden niets te ‘gek’. Jouw idee kan morgen al werkelijkheid zijn! ‘Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik ga het proberen.’ Bij ons mag je fouten maken om ervan te leren. We vinden het belangrijk dat jij paars bloed hebt.

Maatschappelijke marktleider

Als Ska lopen we voorop, zijn we innovatief en altijd op ontdekkingstocht. We zijn marktleider in Amersfoort en omgeving. Een rol die we serieus nemen.

Wij willen dat onze voorzieningen onderdeel zijn van een buurtnetwerk, gericht op: opvang, ontmoeting, onderwijs, ontspanning en opvoedingsondersteuning. Zo werken we mee aan een veilige omgeving die stimulerend is voor de ontwikkeling van kinderen en die bijdraagt aan het gevoel van ‘samen leven en ergens bijhoren’.

We blijven ontwikkelen!

De wereld verandert continu. Elke dag brengt iets nieuws. Hoe mooi is het dat wij onze kinderen – de komende generatie - daarop kunnen voorbereiden. Wij zijn nieuwsgierig en blijven in beweging. We omarmen veranderingen en nieuwe ontwikkelingen.

We ontwikkelen ons op ons vakgebied, we werken aan onze eigen duurzame inzetbaarheid, en delen onze kennis.

Gezonde kinderopvang

Ska Kinderopvang Gezonde KinderopvangBij Ska staan we voor gezond opgroeien. We laten zien dat gezonde (op)voeding en beweging heel leuk zijn, en niet alleen voor kinderen.

Samen met ouders, kinderen en medewerkers gaan we hier met allerlei sportactiviteiten aan de slag. We zijn daarom ook partner van Marathon Amersfoort, Dorpsloop en de KidsRun Leusden. Lees hier alles over Ska als Gezonde Kinderopvang.

033. Daar gebeurt het!

Waarom verder kijken als het om je heen gebeurt? We werken graag samen met lokale partijen. Bij Ska vinden we duurzaam ondernemen belangrijk. Of het nu grote of kleinere samenwerkingsverbanden zijn. Onze stad Amersfoort biedt zoveel moois.

Als grootste kinderopvangorganisatie van Amersfoort en omstreken werken we samen met de tofste partners; denk aan Flint, Sportivate, Youké, Dance Centre Amersfoort.

Doorgroeien? JA!

Ska Kinderopvang doorgroei? Ja!Wij willen iedere dag beter worden! We zijn professionals en wij nemen onze eigen verantwoordelijkheid. We stimuleren elkaar om het beste uit onszelf en elkaar te halen.

Wil je doorgroeien naar specialist, coördinerende taken verrichten of een nieuw taak- en aandachtsgebied onder je hoede nemen? Het kan allemaal. Met onze Ska-academie blijft jouw kennis up-to-date. Neem jij de regie in je carrière? Je weet nooit of je het kunt....totdat je het probeert.