Onze belofte

Karen van Asselt

Mag ik je aan jouw droombaan helpen?

Ska is een fijne plek voor kinderen én voor medewerkers! Onze cultuur is open en betrokken. Dat voel je als je bij ons binnenkomt, op onze locaties en op ons servicecentrum. En dat merk je in hoe we met elkaar omgaan.

Bij ons mag je zijn wie je bent. Ontdek je talent!

We voelen ons met elkaar verbonden en we spreken elkaar hierop aan, want wij doen het samen! Al je creatieve ideeën zijn hier welkom, we vinden niets te ‘gek’. Jouw idee kan morgen al werkelijkheid zijn!

‘Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik ga het proberen.’ Bij ons mag je fouten maken om ervan te leren. We vinden het belangrijk dat jij je goed voelt bij ons. Heb jij het paarse bloed?

Maatschappelijke marktleider

Wij willen dat onze voorzieningen onderdeel zijn van een buurtnetwerk, gericht op: opvang, ontmoeting, onderwijs, ontspanning en opvoedingsondersteuning. Zo werken we mee aan een veilige omgeving die stimulerend is voor de ontwikkeling van kinderen en die bijdraagt aan het gevoel van ‘samen leven en ergens bijhoren’.

Bij Ska hebben we geen winstoogmerk. Alle inkomsten investeren wij om onze pedagogische kwaliteit te verbeteren. Wil je weten wat het nog meer inhoudt om te werken bij een maatschappelijke kinderopvang? Bekijk dan het filmpje!

We blijven ontwikkelen & groeien

We ontwikkelen ons op ons vakgebied, we werken aan onze eigen duurzame inzetbaarheid en delen onze kennis. Maar we investeren ook in jou! Wil je doorgroeien naar specialist, coördinerende taken verrichten of een nieuw taak- en aandachtsgebied onder je hoede nemen? Het kan allemaal. Met onze Ska-academie blijft jouw kennis up-to-date. Neem jij de regie in je carrière? Je weet nooit of je het kunt….totdat je het probeert.

Gezonde Kinderopvang

Bij Ska staan we voor gezond opgroeien. We laten zien dat gezonde (op)voeding en beweging heel leuk zijn, en niet alleen voor kinderen.

Samen met ouders, kinderen en medewerkers gaan we bij Ska met allerlei sportactiviteiten aan de slag. We zijn daarom ook partner van Marathon Amersfoort, Dorpsloop en de KidsRun Leusden. We maken ook graag gezonde kookvideo’s met onze Mascotte Oskar. Bekijk links één van deze video’s en lees via onderstaande button alles over Ska als Gezonde Kinderopvang.