Eline, afstudeerstagiaire marketing en communicatie

'Voor Ska ben ik een onderzoek gestart naar de behoeften van vaders op het gebied van communicatie. Super interessant én met succes!'

Tijdens mijn zoektocht naar een leuke afstudeerstage marketing & communicatie, ontdekte ik een vacature bij Ska Kinderopvang. Ik twijfelde geen seconde en heb direct gesolliciteerd. Na het sollicitatiegesprek groeide mijn enthousiasme, ik mocht namelijk tijdens de afstudeerstage ook meewerken bij Ska; voor mij de ideale combinatie!

De afgelopen vijf maanden vlogen voorbij. Ik kreeg veel vrijheid om zelfstandig aan mijn afstudeeropdracht te werken, maar wanneer ik vragen had kon ik ook altijd even sparren met het gezellige marketing- en communicatieteam. Elke collega nam de tijd om even mee te denken en ik werd goed begeleid als ik dat nodig had.

Voor Ska ben ik een onderzoek gestart naar de behoeften van vaders op het gebied van communicatie. Super interessant én met succes! Maar liefst 419 enthousiaste vaders wilden graag meewerken aan het onderzoek en vulden de enquête in. Dit is opgevolgd met groepsinterviews met in totaal 9 vaders. Een gezellige groep waar leuke, zinvolle discussies uitvloeiden. En wat vooral veel inzicht bracht in de verschillende communicatiebehoeften van de vaders. Ook tijdens de meewerkstage was ik verantwoordelijk voor veel projecten: van het organiseren en coördineren van evenementen tot het schrijven van social mediaberichten en nieuwsbrieven. Elke dag is anders en dat is wat ik zo leuk vind aan het werken bij Ska, de veelzijdigheid en afwisseling!

De stage bij Ska vond ik een hele leuke en leerzame ervaring. Er hangt altijd een gezellige sfeer bij Ska en de betrokkenheid en oprechte interesse van collega’s maakte de stage voor mij heel waardevol.

Kinderopvang ska