Sandra Zwart-Schwab, onmisbaar als flexmedewerker!

Al sinds 2013 is Sandra met veel plezier en enthousiasme werkzaam als flexmedewerker bij Ska Kinderopvang. “Ik vind het belangrijk om met positieve collega’s te werken waar je echt op kan bouwen.

“Zelf bepalen wanneer je werkt en veel tijd voor mijn eigen gezin.” Al sinds 2013 is Sandra met veel plezier en enthousiasme werkzaam als flexmedewerker bij Ska Kinderopvang. “Ik vind het belangrijk om met positieve collega’s te werken waar je echt op kan bouwen. De inkt van haar nieuwe contract is net opgedroogd. “Mijn droom is uitgekomen, ik blijf bij Ska Kinderopvang werken!”

Werken met kinderen is mijn passie. Toen ik 18 jaar was, wist ik het zeker. Ik wil in de toekomst kinderen verzorgen, begeleiden en bijstaan. Als flexmedewerker werk ik in de ochtend met baby’s en peuters, en ’s middags op de buitenschoolse opvang. Het werken met kinderen van verschillende leeftijden spreekt mij erg aan.

Toen ik in 2013 aan de slag ging bij Ska, werkte ik op locaties door heel Amersfoort. Nu ben ik gekoppeld aan mijn basislocatie de Bergkei, maar ik werk ook op andere locaties in Zuid-Amersfoort. Doordat ik vaak bij dezelfde locaties terugkom, ben ik echt onderdeel van het team. Het is leuk om te zien dat collega’s enthousiast reageren wanneer ik terugkom op een locatie. Je wordt echt serieus genomen.

Ik mocht als flexmedewerker een speelleergroep opzetten, en toen werkte ik pas één jaar bij Ska. Intakegesprekken voeren met ouders én kinderen, helpen bij de inrichting van de locatie, aan de slag met de pedagogiek van Puk en Uk en uiteindelijk mijn opvolger inwerken. Fijn om voor kinderen klaar te staan en ze te helpen met een goede start van hun leven. Daar ben ik enorm trots op.

Met veel plezier ga ik de komende periode als flexmedewerker aan de slag voor Ska. Ik heb net een nieuw contract ondertekend. Ik kan werken op de dagen die ik zelf wil en heb genoeg tijd voor mijn eigen gezin. De komende periode blijf ik flexen voor Ska Kinderopvang!

Word jij binnenkort mijn nieuwe collega? Bekijk de vacatures!