Loop stage bij Ska!

Stage lopen bij Ska Kinderopvang betekent werken in een dynamische branche waar geen dag hetzelfde is! Met de juiste instelling, een dosis leergierigheid én paars bloed leiden we je graag op tot pedagogisch medewerker. En wie weet kan je na je studie aan de slag bij Ska!  Ervaring op doen bij ons Servicecentrum in Amersfoort? Wij zoeken regelmatig stagiairs voor onze afdeling marketing en communicatie, financiën, HR, ICT en facilitair!

Ontelbare mogelijkheden

Ska Kinderopvang heeft regelmatig toffe stageplekken beschikbaar.

Denk aan de volgende stageplekken:

  • op opvanglocaties voor mbo studenten PW3 of PW4 (zowel BOL als BBL variant)
  • op opvanglocaties voor hbo studenten Ecologische Pedagogiek of SPH
  • op het Servicecentrum voor studenten die een opleiding volgen richting marketing & communicatie, Financiën, HR, ICT of Facilitiair.

De actuele stage vacatures kun je in het vacatureoverzicht terugvinden.

Benieuwd naar de stage-ervaring van onze ska-held Eline? Lees haar verhaal hier.

Beste praktijkopleider 2019

Je bent bij Ska Kinderopvang in goede handen. Een van onze praktijkopleiders heeft de verkiezing beste praktijkopleider 2019 van de provincie Utrecht in de sector Zorg, welzijn en sport gewonnen!

Meer lezen over de beste praktijkopleider van 2019? Klik hier!

Snuffelstage

Ben je op zoek naar een plek voor een stage die korter duurt dan drie maanden en minder dan 60 uur (snuffelstage of maatschappelijke stage)? Neem dan rechtstreeks contact op met één van onze locaties waar je graag zou willen rondkijken.