Ontmoet Kimberley, onmisbaar als flexmedewerker

“Bekijk goed wat bij jou past. Als flexmedewerker ga ik elke dag met een enthousiast gevoel aan de slag. Daarom zit ik op mijn plek bij Ska! “

“Zenuwachtig liep ik naar binnen in het servicecentrum voor het kennismakingsgesprek. Na mijn studie onderwijsassistent koos ik niet voor het onderwijs, maar voor de kinderopvang. Ondanks dat ik me goed had voorbereid en wist dat Ska goed bij mij paste, was ik toch een beetje gespannen. Gelukkig was het een leuk gesprek en werd ik uitgenodigd om een keer mee te draaien op de babygroep van JanJans. Zo konden we kijken of het van beide kanten goed beviel. Ondanks dat ik veel vragen had, beviel de samenwerking aan beide kanten. Ik ging direct aan de slag als flexmedewerker bij Ska!”

Waarom ik gelijk enthousiast was over Ska?

“Eén van de pedagogische uitgangspunten bij Ska is zelluf doen. Ik wil kinderen helpen, maar niet door alles maar uit handen te nemen. Eerst zelf proberen en wanneer het niet lukt, een zetje in de goede richting geven. Dat past bij mij.”

Wat houdt mijn functie in?

“Inmiddels ben ik al een tijd actief als flexmedewerker bij Ska Kinderopvang. Ondanks dat Ska een best groot bedrijf is, ken ik de meeste van mijn collega’s. Als flexmedewerker maak je namelijk snel kennis met al je collega’s, omdat je op veel verschillende locaties komt. Dat vind ik erg fijn. Werken op de speelleergroep en de buitenschoolse opvang vind ik het leukst. De gesprekken die je met de kinderen hebt maken je dag. Kleine mensjes die van alles beleven en echt een eigen mening hebben.”

Wat ik tegen mijn toekomstige collega’s wil zeggen?

“Bekijk goed wat bij jou past. Als flexmedewerker ga ik elke dag met een enthousiast gevoel aan de slag. Daarom zit ik op mijn plek bij Ska! Bekijk alle vacatures voor flexmedewerkers op werkenbijSka.nl.”

De talenten van Ska

Myrthe Reehoorn

Coördinator 

“Je weet nooit wat de dag gaat brengen en dat maakt het werk nooit saai en altijd uitdagend.”

Lees meer over Myrthe

Marianne Hiemstra

BBL'er pedagogisch medewerker

“Het was fijn om te zien en te merken dat er bij Ska echt naar het kind wordt gekeken en dat Ska ook het gesprek met de ouders aangaat.”

Lees meer over Marianne

Debby Schenkel

Regiomanager

“Je bent zelf verantwoordelijk voor je eigen werkgeluk, maar met elkaar bouw je aan een fijne werksfeer en draag je elke dag bij aan de ontwikkeling van je collega’s en kinderen”.

Lees meer over Debby

Imani Enos

medewerker Personeelsplanning

“Geen dag is hetzelfde en er is altijd wel een nieuwe uitdaging waarmee je aan de slag kan!”

Lees meer over Imani