Ontmoet Laura Smit, stagiaire Marketing en communicatie

“Ondanks dat ik digitaal heb stage gelopen bij Ska, voelde ik mij enorm thuis! Er hangt een fijne sfeer en online is alles erg goed geregeld. Ik heb veel geleerd en heb mijn stage kunnen afronden met een dikke 8!”

Over mij

Sommige momenten was het wel eens lastig dat het volledig digitaal was, zo liep je niet even bij iemand langs het bureau om iets te vragen. Tegelijkertijd biedt thuiswerken ook voordelen, je bent wat flexibeler en het scheelde per dag toch bijna twee uur reistijd.

Wat houdt mijn functie in?

Voor mijn afstuderen heb ik onderzoek gedaan naar de wensen en behoeften van ouders in Amersfoort op het gebied van kinderopvang. Ik heb onderzocht wat ouders drijft om te kiezen voor Ska Kinderopvang en wat voor hen belangrijke aspecten zijn bij het maken van de definitieve keuze.

Inmiddels heb ik mijn studie Communicatie behaald met een 8 en zit mijn stageperiode bij Ska erop. Ik heb mij enorm thuis gevoeld en ondanks dat deze stage voor beide partijen ‘anders dan anders’ was heb ik een hele leuke en leerzame tijd bij Ska Kinderopvang beleefd!

Wat ik tegen volgende stagiairs wil zeggen?

Grijp je kans om ervaring op te doen in de snel bewegende branche van kinderopvang! Geen dag is bij Ska hetzelfde, de begeleiding is goed en de leuke collega’s zorgen voor een hele fijne en leerzame stage.

De talenten van ska

Myrthe Reehoorn

Coördinator 

“Je weet nooit wat de dag gaat brengen en dat maakt het werk nooit saai en altijd uitdagend.”

Lees meer over Myrthe

Marianne Hiemstra

BBL'er pedagogisch medewerker

“Het was fijn om te zien en te merken dat er bij Ska echt naar het kind wordt gekeken en dat Ska ook het gesprek met de ouders aangaat.”

Lees meer over Marianne

Debby Schenkel

Regiomanager

“Je bent zelf verantwoordelijk voor je eigen werkgeluk, maar met elkaar bouw je aan een fijne werksfeer en draag je elke dag bij aan de ontwikkeling van je collega’s en kinderen”.

Lees meer over Debby

Imani Enos

medewerker Personeelsplanning

“Geen dag is hetzelfde en er is altijd wel een nieuwe uitdaging waarmee je aan de slag kan!”

Lees meer over Imani