Ontmoet Tessa van de Rovaart, HR support medewerker

“Ik heb geen seconde spijt van mijn keuze voor Ska Kinderopvang!”

Over mij

Waarom heb ik voor Ska Kinderopvang gekozen?

“Na lange tijd werkzaam te zijn geweest in de advies- en ingenieurswereld, was ik op zoek naar een nieuwe uitdaging. Tijdens mijn vorige werk vervulde ik een solo functie en ik merkte dat ik behoefte had om binnen een team te werken. Ook was ik op zoek naar een andere branche en zo startte mijn zoektocht naar een nieuwe baan.

Ik zag de vacature van HR support medewerker bij Ska Kinderopvang voorbijkomen op Indeed en dit sprak mij gelijk aan! Op de website heb ik mij verder in de organisatie verdiept en verhalen van medewerkers gelezen. Dit sprak mij erg aan en deed mij beslissen te solliciteren voor deze functie!”

Mijn ervaring met Ska Kinderopvang

“In één woord: super! Ik voel me heel erg thuis bij Ska en ervaar een prettige werkomgeving. Zowel mijn collega’s in mijn team als buiten mijn team zijn vriendelijk en aardig en het contact gaat heel makkelijk. Ik was op zoek naar een minder harde wereld dan waarin ik eerst werkte, dit heb ik echt gevonden bij Ska. Bij Ska werken we mensgerichter, dit vind ik erg fijn.

Op het Servicecentrum wordt hard gewerkt, maar er is ook ruimte voor een grapje. Geen dag is hetzelfde: elke dag komen er andere vragen binnen en zijn er nieuwe uitdagingen om op te lossen als HR support medewerker. Naast de werkzaamheden die bij mijn functie horen, wordt er ook gekeken naar waar mijn interesses liggen. Dit vind ik erg leuk!”

Waarin onderscheidt Ska zich ten opzichte van andere kinderopvang organisaties?

“Ska Kinderopvang is onderscheidend vanwege het pedagogische beleid. Onze visie is veel meer dan alleen het oppassen op kinderen: we staan voor ontwikkeling en zijn een gezonde kinderopvang. Dat is toch super goed!”

Wat ik tegen mijn toekomstige collega wil zeggen?

“Werken bij Ska ervaar ik als een warm bad. Er is een prettige werkomgeving met fijne werkplekken op het Servicecentrum. Na mijn eerste twee maanden bij Ska Kinderopvang ben ik heel positief. Ik heb geen seconde spijt gehad van mijn keuze om de overstap te maken naar de kinderopvangbranche!”

De talenten van Ska

Myrthe Reehoorn

Coördinator 

“Je weet nooit wat de dag gaat brengen en dat maakt het werk nooit saai en altijd uitdagend.”

Lees meer over Myrthe

Marianne Hiemstra

BBL'er pedagogisch medewerker

“Het was fijn om te zien en te merken dat er bij Ska echt naar het kind wordt gekeken en dat Ska ook het gesprek met de ouders aangaat.”

Lees meer over Marianne

Debby Schenkel

Regiomanager

“Je bent zelf verantwoordelijk voor je eigen werkgeluk, maar met elkaar bouw je aan een fijne werksfeer en draag je elke dag bij aan de ontwikkeling van je collega’s en kinderen”.

Lees meer over Debby

Imani Enos

medewerker Personeelsplanning

“Geen dag is hetzelfde en er is altijd wel een nieuwe uitdaging waarmee je aan de slag kan!”

Lees meer over Imani