Beroepsopleidingen & stages

Karen van Asselt

Kan ik je ergens mee helpen?

We zijn nieuwsgierig. We zijn slim. We dromen en groeien. Ska Kinderopvang is waar leren start. We beloven onszelf de kinderen iedere dag een beetje beter naar huis te sturen. Wil jij graag met kinderen werken en hen helpen gezond op te groeien? Maar heb je nog geen diploma waarmee je mag werken in de kinderopvang? Klik hier voor de diplomacheck en lees hieronder over de verschillende opleidingsmogelijkheden bij ons. 

 

Beroepsbegeleidende leerweg

Een mooie combinatie van leren en werken. Je gaat één dag per week naar school en gaat 16 tot 24 uur per week bij ons werken op een kinderdagverblijf, speelleergroep en/of buitenschoolse opvang. Je zal de opleiding mbo niveau 3 ‘pedagogisch medewerker in de kinderopvang’ of mbo niveau 4 ‘gespecialiseerd pedagogisch medewerker’ gaan volgen. De opleiding duurt ongeveer 2 jaar.

Wij betalen je opleiding én studiematerialen. Voor de uren dat je op één van onze kindcentra werkt, krijg je een startsalaris van €2.373,- bruto per maand o.b.v. 36 uur per week. Na het succesvol afronden van je studie ontvang je een erkend diploma! Wil je bij ons starten als pedagogisch professional in opleiding? Mail dan je cv en motivatie naar werken@ska.nl. Wij starten in 2024 met een nieuwe groep! 

Verouderd/vervallen diploma

Is jouw diploma verouderd? Of mag je wel op de bso werken maar wil je ook graag aan de slag op een speelleergroep of kinderdagverblijf? Bij ons kun je werken en leren combineren, waardoor je binnen een paar maanden weer volledig gekwalificeerd bent om te werken in de kinderopvang. Check hier hoe dit eruitziet en wat wij jou kunnen bieden!

Mbo stage

Bij Ska Kinderopvang bieden we stageplekken voor zowel niveau 3 als niveau 4 van de opleiding Pedagogisch medewerker. Je kunt stage lopen op een kinderdagverblijf, speelleergroep en/of bso. We bieden jou een leerzame stageplek onder begeleiding van een pedagogisch professional. Ook ontvang je een stagevergoeding conform de cao!  

 

Hbo stage

Als je een hbo opleiding volgt waarmee je uiteindelijk kwalificeert voor het werken in de kinderopvang, dan kun je ook bij ons stage lopen. Dat kan op één van onze kindcentra maar het is ook mogelijk om stage te lopen op ons servicecentrum, bijvoorbeeld binnen team Pedagogiek. 

Wil je stage lopen bij ons? Mail dan je cv en stage-informatie naar bpv@ska.nl.