Over Ska

Karen van Asselt

Mag ik je aan jouw droombaan helpen?

Ska is een fijne plek voor kinderen én voor medewerkers! Onze cultuur is open en betrokken. Dat voel je als je bij ons binnenkomt, op onze locaties en op ons servicecentrum. En dat merk je in hoe we met elkaar omgaan.

Over Ska
Kinderopvang

Wij werken met enthousiasme en een groot verantwoordelijkheidsgevoel aan de opvang en ontwikkeling van kinderen in de gemeentes Amersfoort, Leusden, Nijkerk, Putten, Soesterberg en Utrecht.
Een open en betrokken houding kenmerkt de cultuur van Ska Kinderopvang. We hebben plezier in ons vak en willen dat ook uitstralen. Daarbij doen we wat we zeggen, zeggen we wat we doen en dat laten we graag zien.

Ska Kinderopvang is een maatschappelijke onderneming zonder winstoogmerk. Dat wil zeggen dat we al onze inkomsten investeren in de dienstverlening aan ouders en kinderen.

Fun

Bij Ska staan we voor samen groeien, maar ook samen plezier maken. We organiseren een keer per jaar een tof personeelsfeest op een externe locatie. Hier ben jij samen met je team van harte welkom om een onvergetelijke avond te beleven.

Naast de toffe fun events voor alle Ska medewerkers worden ook teambuilding activiteiten georganiseerd. Lekker in je vel zitten en plezier hebben op je werk vinden wij erg belangrijk! Bekijk de video voor een sfeerimpressie.

 

Inspiratie

We werken als organisatie samen aan hetzelfde doel: het bieden van betrouwbare kinderopvang met sterke pedagogische kwaliteit. Dat is natuurlijk niet nieuw. Jaarlijks organiseren we een kick-off evenement om de thema’s voor dat jaar bekend te maken.

Ska Kinderopvang heeft als jaarthema voor 2023: welbevinden en betrokkenheid. Een thema dat ons allemaal past. Het overkoepelende thema is: geef mij ruimte om te groeien. Bij Ska vinden we het belangrijk dat elke medewerker de kans krijgt om te groeien.

Wat kan je nog meer verwachten?

Ontwikkelen en groeien staat bij ons centraal, zowel voor kinderen als onze medewerkers. Bij ons kan je opleidingen en trainingen volgen vanuit onze eigen Ska-academie. Ook word je gecoacht door onze pedagogisch coaches om te groeien in je vak als pedagogisch professional of om door te groeien naar een functie als jonge kind specialist of meewerkend coördinator.

Uiteraard ontvang je een salaris conform cao Kinderopvang en een eindejaarsuitkering. Verder kun je gebruik maken van een fietsplan, met korting IT middelen aanschaffen en met korting sporten bij diverse sportscholen in Nederland.

Maatschappelijk

We werken mee aan een veilige omgeving die stimulerend is voor de ontwikkeling van kinderen en die bijdraagt aan het gevoel van ‘samen leven en ergens bijhoren’.

Groeien

Ska biedt elke medewerker de ruimte om te groeien en te ontwikkelen.

Collega’s

Een positieve werkvloer met fijne hardwerkende collega’s waar je op kan bouwen en waar we graag fun hebben met elkaar.

Ska werkt samen met