Ontmoet Brenda Brink, pedagogisch medewerker

“Binnen Ska kan ik mij verder ontplooien en uitdagingen opzoeken!”

Over mij

Waarom heb ik voor Ska Kinderopvang gekozen?

“Bijna dertien jaar geleden ben ik als BBL-er binnengekomen bij Ska Kinderopvang. Ska was (en is) één van de grootste kinderopvangorganisaties in de omgeving. Toen ik een advertentie zag, heb ik meteen gesolliciteerd. Ik ben begonnen bij de Boshut. De fantastische ruimte, het huiselijke gevoel en de omgeving buiten spraken mij gelijk aan! Tussendoor heb ik heel kort gewerkt bij een andere organisatie in de kinderopvangbranche. Ik merkte al snel dat de visie en werkwijze van Ska veel beter bij mij paste. Toen ik weer terugkwam bij Ska ben ik met open armen ontvangen en voelde het als thuiskomen!”

Mijn ervaring met Ska Kinderopvang

“Mijn ervaring bij Ska is heel goed! Sinds kort ben ik overgestapt naar een andere locatie waar ik op de speelleergroep werk. Ik vond de buitenschoolse opvang op de Boshut een hele fijne plek en ervaarde het als een warm bad om daar te werken. Toch wilde ik graag iets nieuws om mij verder te ontplooien en de uitdaging op te zoeken! Naast het werken op de speelleergroep, werk ik ook één middag op de buitenschoolse opvang. Ik heb veel ervaring op de buitenschoolse opvang, dus hier kan ik goed mijn steentje bijdragen. De speelleergroep is nieuw voor mij, waardoor ik nieuwe dingen leer. Ik vind deze afwisseling en uitdaging erg leuk!”

Wat is onderscheidend aan Ska Kinderopvang?

“Ska onderscheidt zich doordat we kindvolgend werken. Kinderen kunnen en mogen veel zelf doen. Bij Ska staan we daarachter en helpen we hierdoor het kind om zich verder te ontwikkelen. Ik vind deze werkwijze erg mooi en sta hier ook helemaal achter! Ska biedt voldoende uitdaging voor de medewerkers, door e-learning en verschillende cursussen en trainingen aan te bieden. Als je zelf iets anders wil, wordt gekeken wat de mogelijkheden zijn en denkt Ska goed met je mee. Maar ook kan je het als medewerker aangeven wanneer je zelf op zoek bent naar uitdaging in je functie. Dit heb ik zelf ook gedaan en ik vind het fijn dat dit snel kon worden gerealiseerd binnen Ska!”

Wat wil ik tegen mijn toekomstige collega zeggen?

“Wees welkom! Ska is een hele mooie organisatie met goede arbeidsvoorwaarden. Het voelt als thuis! Ska doet haar best om de ruimtes op de groep huiselijk te maken, dit is zowel fijn voor de kinderen als voor ons.”

De talenten van Ska

Myrthe Reehoorn

Coördinator 

“Je weet nooit wat de dag gaat brengen en dat maakt het werk nooit saai en altijd uitdagend.”

Lees meer over Myrthe

Marianne Hiemstra

BBL'er pedagogisch medewerker

“Het was fijn om te zien en te merken dat er bij Ska echt naar het kind wordt gekeken en dat Ska ook het gesprek met de ouders aangaat.”

Lees meer over Marianne

Debby Schenkel

Regiomanager

“Je bent zelf verantwoordelijk voor je eigen werkgeluk, maar met elkaar bouw je aan een fijne werksfeer en draag je elke dag bij aan de ontwikkeling van je collega’s en kinderen”.

Lees meer over Debby

Imani Enos

medewerker Personeelsplanning

“Geen dag is hetzelfde en er is altijd wel een nieuwe uitdaging waarmee je aan de slag kan!”

Lees meer over Imani