Ontmoet Debby Schenkel, regiomanager

Je bent zelf verantwoordelijk voor je eigen werkgeluk, maar met elkaar bouw je aan een fijne werksfeer en draag je elke dag bij aan de ontwikkeling van je collega’s en kinderen.”

Waarom heb ik voor Ska Kinderopvang gekozen? 

“Toen ik bij Ska solliciteerde was ik op dat moment ergens anders werkzaam. De organisatie waar ik toen voor werkte, werd overgenomen door een grotere organisatie met een winstoogmerk. Dit paste niet helemaal bij mij, dus daarom ben ik verder gaan kijken.  

In die week zag ik op alle socialmediakanalen dat Ska te maken had met personeelskrapte en hierin maatregelen nam. Genoeg uitdaging dus! Niets in mijn loopbaan is vanzelfsprekend geweest, dus ik ga dat juist aan. Ska schakelde snel en ik kreeg snel antwoord. Het proces van solliciteren tot indiensttreding verliep heel soepel!” 

Mijn ervaring met Ska Kinderopvang 

“Ik startte hier in een dynamische tijd, waarin ik iedereen nog moest leren kennen. Je kent de cultuur van een organisatie nog niet. Ik vond het leuk om in mijn tweede week de locaties te bezoeken. Je proeft de sfeer. Ik ben goed ontvangen door mijn collega regiomanagers. Ik werd al voordat ik ging werken voor het ska-feest uitgenodigd. Dit gaf mij een fijn gevoel en dit voelde erg betrokken.  

Ik vind het Broodje Skaas (gezamenlijk lunchen op het sc) erg leuk. Dat zorgt voor gezelligheid op het servicecentrum. Dat ik voor een deel thuis kan werken, vind ik erg prettig. Ik krijg goede ondersteuning vanuit het secretariaat. Dat werkt erg fijn en is faciliterend. Er zijn korte lijnen met HR door een adviseur per regio. Ik wil graag bijdragen aan het welkom voelen van alle medewerkers bij Ska.” 

Wat houdt mijn functie in? 

“Ik ben regiomanager van de regio Beleef. Ik houd mij vooral bezig met het aansturen van de kernteams. Verder ben ik actief bezig met contact leggen met de schooldirectie en het ontwikkelen van nieuwbouw. De functie van regiomanager is een gevarieerde baan. Ik praat met architecten, een groepshulp, een directeur, een stagiaire en een ouder. Het is divers en daardoor heel leuk om te doen. Geen dag is hetzelfde. Daarnaast ben ik door mijn rol als regiomanager aanwezig bij leuke uitstapjes zoals een netwerkbijeenkomst of een ontbijt bij Sportivate.”

 Wat wil ik tegen mijn toekomstige collega zeggen? 

“Heb vooral veel werkplezier met elkaar. Je moet er samen iets moois van maken. Zowel op het servicecentrum als op de locaties. Je bent zelf verantwoordelijk voor je eigen werkgeluk, maar met elkaar bouw je aan een fijne werksfeer en draag je elke dag bij aan de ontwikkeling van je collega’s en kinderen.”  

De talenten van Ska

Myrthe Reehoorn

Coördinator 

“Je weet nooit wat de dag gaat brengen en dat maakt het werk nooit saai en altijd uitdagend.”

Lees meer over Myrthe

Marianne Hiemstra

BBL'er pedagogisch medewerker

“Het was fijn om te zien en te merken dat er bij Ska echt naar het kind wordt gekeken en dat Ska ook het gesprek met de ouders aangaat.”

Lees meer over Marianne

Imani Enos

medewerker Personeelsplanning

“Geen dag is hetzelfde en er is altijd wel een nieuwe uitdaging waarmee je aan de slag kan!”

Lees meer over Imani

Brenda Brink

Pedagogisch medewerker

“Binnen Ska kan ik mij verder ontplooien en uitdagingen opzoeken!”

Lees meer over Brenda