Ontmoet Myrthe Reehoorn, coördinator  

“Je weet nooit wat de dag gaat brengen en dat maakt het werk nooit saai en altijd uitdagend.” 

Over mij

Waarom heb ik voor Ska Kinderopvang gekozen? 

Ik ben bij Ska Kinderopvang terecht gekomen, omdat ik in Amersfoort ging wonen en de wens had om dichter bij huis te gaan werken. Voorheen werkte ik bij een kleinere organisatie met weinig doorgroeimogelijkheden. Ook was ik op zoek naar een organisatie zonder winstoogmerk. Met name de doorgroeimogelijkheden bij Ska hebben mij overtuigd van de organisatie. Mijn wens om specialist te worden veranderde uiteindelijk in een rol als coördinator.  

Mijn ervaring met Ska Kinderopvang? 

Ik begon bij Ska als pedagogisch medewerker met het idee om uiteindelijk door te groeien naar de rol als pedagogisch specialist. Uiteindelijk heb ik zelf besloten dat ik iets anders wilde en ben nu coördinator met de verantwoordelijkheid over twee vestigingen.  

Wat houdt mijn functie in? 

Mijn functie verschilt elke dag; van overleg met schooldirecteuren tot het maken van roosters. Je weet nooit wat de dag gaat brengen en dat maakt het werk nooit saai en altijd uitdagend. Ik ben vooral bezig met oudergesprekken, roosters maken, het aansturen van het team en individuele gesprekken. De meeste voldoening haal ik uit de gesprekken met de medewerkers. Ik vind het erg mooi om te zien hoe ze zijn gegroeid en hen te ondersteunen bij hun ontwikkeling.  

Wat is onderscheidend aan Ska Kinderopvang? 

Wat Ska voor mij onderscheidt, is het nemen van risico’s en het durven innemen van een standpunt. Ska durft nee te zeggen en komt afspraken na. “Ska in balans” is een goed voorbeeld. Er moest iets gebeuren en Ska heeft ervoor gekozen om dit ook daadwerkelijk te doen. Hoewel er soms fouten worden gemaakt, wordt daarvan geleerd. Ska onderscheidt zich ook op het gebied van voeding, waar kinderen water of theedrinken in plaats van limonade.  Het pedagogisch team focust zich op doelen van het jaar. Het belangrijkste aspect is voor mij het durven innemen van standpunten en het voorop durven lopen.    

Wat wil ik tegen mijn toekomstige collega zeggen?  

Ik zou tegen mijn toekomstige collega’s willen zeggen dat als je op zoek bent naar een leuke en fijne werkgever in Amersfoort, ik Ska Kinderopvang zeker zou aanraden. Het is een betrouwbare werkgever in de kinderopvang met meer dan genoeg ruimte om te groeien en te leren.  

De talenten van Ska

Marianne Hiemstra

BBL'er pedagogisch medewerker

“Het was fijn om te zien en te merken dat er bij Ska echt naar het kind wordt gekeken en dat Ska ook het gesprek met de ouders aangaat.”

Lees meer over Marianne

Debby Schenkel

Regiomanager

“Je bent zelf verantwoordelijk voor je eigen werkgeluk, maar met elkaar bouw je aan een fijne werksfeer en draag je elke dag bij aan de ontwikkeling van je collega’s en kinderen”.

Lees meer over Debby

Imani Enos

medewerker Personeelsplanning

“Geen dag is hetzelfde en er is altijd wel een nieuwe uitdaging waarmee je aan de slag kan!”

Lees meer over Imani

Brenda Brink

Pedagogisch medewerker

“Binnen Ska kan ik mij verder ontplooien en uitdagingen opzoeken!”

Lees meer over Brenda