Ontmoet Imani Enos, medewerker Personeelsplanning

Geen dag is hetzelfde en er is altijd wel een nieuwe uitdaging waarmee je aan de slag kan!”

Over mij

Waarom heb ik voor Ska Kinderopvang gekozen? 

“Twee jaar geleden werkte ik op de buitenschoolse opvang bij een andere kinderopvangorganisatie. Ik miste uitdaging in mijn baan, maar dat ik affiniteit had met kinderen was zeker! Ik wilde graag in de kinderopvang blijven werken, alleen meer achter de schermen. Toen ben ik gaan kijken naar vacatures voor Personeelsplanning en zo kwam ik uit bij de vacature van Ska, en solliciteerde ik direct!  

Na mijn eerste gesprek was ik erg enthousiast en voelde ik me erg welkom. Ik merkte al gelijk de waardering en dat ik mijzelf kon zijn, dit is natuurlijk superfijn! Ik was op zoek naar een baan waar ik mijn gevoel kwijt kon en ook kwam te werken in een leuk team. Dit heb ik bij Ska zeker gevonden!” 

Mijn ervaring met Ska Kinderopvang 

“Mijn ervaring met Ska is heel goed! Ik vind het werk leuk, heb leuke collega’s, en werk in een warm en welkom team. Voor mijn functie ben ik altijd bezig met puzzelen, wat ik heel interessant vind. Ik merk dat ik bij Ska mijn plekje heb gevonden en ga met veel plezier naar mijn werk! Niet alleen doe ik het werk met veel plezier, ook biedt Ska mij de uitdaging waarnaar ik op zoek was. Als ik het een keer wat rustiger heb, is er de ruimte om dit te bespreken en wordt er goed meegedacht. De open communicatie vind ik heel fijn en duidelijk, waarbij ik de mogelijkheid heb om dingen te bespreken en mijzelf te uitten.  

Bij Ska wordt niet alleen rekening gehouden met de wensen van de klant, maar ook met de medewerkers. Binnen de organisatie heerst er heel erg het gevoel van samen doen. Dit merk je goed en vind ik heel prettig.” 

Wat houdt mijn functie in? 

“Kort gezegd ben ik als medewerker Personeelsplanning verantwoordelijk voor het in de gaten houden van de roosters van de medewerkers op de locaties. Daarnaast maak ik ook de roosters en zorg ik ervoor dat elke locatie een vast rooster heeft, waarbij bij ziekte of verlof, de diensten worden opgevuld met flexers of vragen we medewerkers aan bij Uitzendbureaus. Dagelijks ben ik bezig om het rooster voor de betreffende dag en de weken daarop in orde te maken. Ook gebeurt het dat er op de dag zelf veel verandering zijn. Dit pak ik samen met mijn collega’s op, zodat er voldoende medewerkers op de groep staan. In mijn werk is het belangrijk om te zorgen dat mensen blij zijn met hun rooster en te voldoen aan alle wetgeving.” 

Wat wil ik tegen mijn toekomstige collega zeggen? 

“Ik ervaar het als een warm bad om te werken bij Ska. Geen dag is hetzelfde en er is altijd wel een nieuwe uitdaging waarmee je aan de slag kan! Je collega’s staan altijd voor je klaar om je te helpen en je staat er niet alleen voor!” 

De talenten van Ska

Myrthe Reehoorn

Coördinator 

“Je weet nooit wat de dag gaat brengen en dat maakt het werk nooit saai en altijd uitdagend.”

Lees meer over Myrthe

Marianne Hiemstra

BBL'er pedagogisch medewerker

“Het was fijn om te zien en te merken dat er bij Ska echt naar het kind wordt gekeken en dat Ska ook het gesprek met de ouders aangaat.”

Lees meer over Marianne

Debby Schenkel

Regiomanager

“Je bent zelf verantwoordelijk voor je eigen werkgeluk, maar met elkaar bouw je aan een fijne werksfeer en draag je elke dag bij aan de ontwikkeling van je collega’s en kinderen”.

Lees meer over Debby

Brenda Brink

Pedagogisch medewerker

“Binnen Ska kan ik mij verder ontplooien en uitdagingen opzoeken!”

Lees meer over Brenda