Ontmoet Liz, pedagogisch beleidsmedewerker op het servicecentrum

“Bij Ska merk je dat iedereen hetzelfde doel heeft: zorgen dat we een goede opvang zijn voor de kinderen en dat zij zich verder kunnen ontwikkelen. Daar zet iedereen zich enorm voor in.”

Waarom heb ik voor Ska Kinderopvang gekozen?

“Bij Ska werk ik met veel plezier en passie als pedagogisch beleidsmedewerker. Ik houd me vooral bezig met het pedagogisch beleid ontwikkelen en alles wat daar omheen komt kijken. Samen met team pedagogiek ondersteunen we medewerkers om kinderen te begeleiden in een gezonde ontwikkeling. Voordat ik bij Ska kwam werken heb ik als pedagogisch medewerker gestaan op een babygroep bij een andere opvang. Ik was toe aan de volgende stap in mijn carrière. Toen ik de vacature van Ska tegenkwam was ik gelijk geïnteresseerd. De kinderopvang vind ik een interessante branche, daar wilde ik graag verder in. 

Ik heb me goed verdiept in Ska. Ik vind het belangrijk dat een kinderopvang ook klopt met mijn eigen overtuigingen over de opvang. Ik heb gekeken waar Ska voor staat en of het overeenkwam bij mijn eigen beeld over hoe pedagogiek moet zijn. Dat matchte allemaal heel goed! Het is voor mij een bewuste keuze geweest om te gaan werken bij een maatschappelijke kinderopvang. Bij Ska zijn de belangen van kinderen onze eerste prioriteit.

Waarin onderscheidt Ska zich ten opzichte van andere kinderopvang organisaties?

“Het mooie aan Ska vind ik dat we kinderopvang niet zien als een plek zodat ouders naar hun werk kunnen gaan en hun kinderen goed verzorgd worden, maar dat we ook echt willen bijdragen aan de ontwikkeling van de kinderen. Het is zoveel meer dan ‘oppas-service’. Het pedagogisch beleid, waarin spelen, leren en de ontwikkeling van kinderen én medewerkers centraal staat, heeft een grote rol en altijd een sterke focus. 

Sinds ik bij Ska werk heb ik geleerd dat wanneer je bij een organisatie op je plek zit, je dat merkt aan jezelf en je goed voelt. Ik werk momenteel natuurlijk vooral vanuit huis, maar elke dag kom ik weer vrolijk naar beneden met een gevoel van ‘wat heb ik lekker gewerkt vandaag’. “

Wat ik tegen mijn toekomstige collega wil zeggen?

“Bij Ska merk je dat iedereen hetzelfde doel heeft: zorgen dat we een goede opvang zijn voor de kinderen en dat zij zich verder kunnen ontwikkelen. Daar zet iedereen zich enorm voor in. Heb je ergens nog twijfels over? Neem contact met ons op, we vertellen je er graag meer over!”

De talenten van Ska

Myrthe Reehoorn

Coördinator 

“Je weet nooit wat de dag gaat brengen en dat maakt het werk nooit saai en altijd uitdagend.”

Lees meer over Myrthe

Marianne Hiemstra

BBL'er pedagogisch medewerker

“Het was fijn om te zien en te merken dat er bij Ska echt naar het kind wordt gekeken en dat Ska ook het gesprek met de ouders aangaat.”

Lees meer over Marianne

Debby Schenkel

Regiomanager

“Je bent zelf verantwoordelijk voor je eigen werkgeluk, maar met elkaar bouw je aan een fijne werksfeer en draag je elke dag bij aan de ontwikkeling van je collega’s en kinderen”.

Lees meer over Debby

Imani Enos

medewerker Personeelsplanning

“Geen dag is hetzelfde en er is altijd wel een nieuwe uitdaging waarmee je aan de slag kan!”

Lees meer over Imani