Ontmoet Miranda Dieters, pedagogisch medewerker

“In 1999 ben ik begonnen met stagelopen bij Ska Kinderopvang. Sindsdien ben ik niet meer weggegaan!”

Over mij

Waarom heb ik voor Ska Kinderopvang gekozen?
“In 1999 ben ik begonnen met stagelopen bij Ska Kinderopvang. Sindsdien ben ik niet meer weggegaan! De sfeer en de werkzaamheden spraken mij erg aan tijdens mijn stage. Gelukkig kon ik na mijn stage blijven bij Ska en die kans heb ik met beide handen aangepakt. Mijn hart ligt in de kinderopvang. Ondertussen heb ik op verschillende Ska-locaties gewerkt en heb ik het nog steeds heel erg naar mijn zin!”

Mijn ervaring met Ska Kinderopvang
“Mijn ervaring met Ska is heel positief. Ska is een organisatie die in beweging blijft en waar nieuwe dingen gebeuren. Er is altijd wel een nieuwe uitdaging. Ik vind het fijn dat ik de uitdaging die ik zoek bij Ska kan vinden! Er worden leuke en leerzame trainingen aangeboden die je samen met je collega’s volgt. Daardoor blijf je in contact met al je collega’s en voelt het als één organisatie. Ik wil graag uitgedaagd blijven worden in mijn functie, waardoor ik ook af en toe wissel van locatie. Dat Ska mij deze mogelijkheid biedt, vind ik heel positief. Ik vind het mooi dat ik, na een aantal jaar, mijn talenten weer ergens anders kan inzetten. Er is daarnaast de mogelijkheid om intern te solliciteren. Het is fijn dat er gekeken wordt of de opvanglocatie en het team goed bij je passen.

Ik zit al voor een langere tijd in het vak, toch blijft Ska mij prikkelen in mijn functie. Ik kan altijd net even iets extra’s doen buiten de groep om. Ik houd ervan om anderen te helpen, waardoor ik ook met plezier medewerkers en stagiairs begeleidt.”

Wat maakt Ska anders dan andere kinderopvangorganisaties?
“Ska onderscheidt zich met de hoeveelheid mogelijkheden die zij hebben! Op pedagogisch gebied is Ska heel sterk, zo kun je als medewerker trainingen volgen en daarin blijven groeien. Als pedagogisch medewerker weet je veel, maar ik vind het heel prettig dat er een jongekindspecialist is om mee te sparren. Één van de redenen dat ik voor Ska heb gekozen, is omdat er gewerkt wordt met verticale groepen. Dit vind ik zelf heel goed en belangrijk voor de ontwikkeling van de kinderen.”

Wat wil ik tegen mijn toekomstige collega zeggen?
“Tegen een toekomstige collega wil ik zeggen: kom kijken bij een opvanglocatie om de sfeer te proeven. Dat is naar mijn mening het allerbelangrijkste!”

De talenten van Ska

Myrthe Reehoorn

Coördinator 

“Je weet nooit wat de dag gaat brengen en dat maakt het werk nooit saai en altijd uitdagend.”

Lees meer over Myrthe

Marianne Hiemstra

BBL'er pedagogisch medewerker

“Het was fijn om te zien en te merken dat er bij Ska echt naar het kind wordt gekeken en dat Ska ook het gesprek met de ouders aangaat.”

Lees meer over Marianne

Debby Schenkel

Regiomanager

“Je bent zelf verantwoordelijk voor je eigen werkgeluk, maar met elkaar bouw je aan een fijne werksfeer en draag je elke dag bij aan de ontwikkeling van je collega’s en kinderen”.

Lees meer over Debby

Imani Enos

medewerker Personeelsplanning

“Geen dag is hetzelfde en er is altijd wel een nieuwe uitdaging waarmee je aan de slag kan!”

Lees meer over Imani